Play

23 d'octubre | 18:00 hores

Play – Companyia Aracaladanza

Una hora de constants estímuls plàstics, musicals, estètics… Un muntatge extraordinari. Play és una festa sense treva que encomana alegria, encoratja el somriure i comparteix diversió

Amb 24 anys de trajectòria, Aracaladanza, dirigida per Enrique Cabrera, és tot un referent nacional en la creació d’espectacles per a nens i nenes i joves que sedueixen també els adults. En el seu nou treball, Play, la companyia parteix del joc per desenvolupar el seu fascinant univers en què la màgia que es crea amb la coreografia, la il·luminació i el vestuari i l’escenografia transforma la realitat

Contacte

Plaça Prim, nº 4 Planta 2
43201 Reus (Tarragona)

tel:+977331197 | 640 564 618
info@fundacioteatrefortuny.org

Facebook, Instagram, Vimeo