Arriba la 3a edició del ‘Cap Infant sense Fortuny’

4 maig 2023

El projecte pedagògic, musical i inclusiu ‘Cap Infant sense Fortuny’ celebrarà la seva 3a edició el pròxim dijous 4 de maig

La Fundació Teatre Fortuny de Reus, amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny, participat per l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona, i l’Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus, engeguen la tercera edició del projecte pedagògic, musical i inclusiu ‘Cap Infant sense Fortuny’, que portarà 1.000 escolars de la ciutat de 5è i 6è de primària al Teatre Fortuny el pròxim dijous 4 de maig de 2023, doblant d’aquesta manera la xifra d’alumnes de la primera edició. Enguany, a més, hi assistiran els alumnes d’educació especial de l’Escola Alba i l’Escola Font del Lleó.

Entre els principals objectius d’aquest projecte, destaca la decidida voluntat de formar nous públics i, per l’altre, la presentació d’un dels equipaments culturals de referència de la ciutat, el Teatre Fortuny, a tots els infants de la ciutat.

L’activitat consisteix en la visita al teatre perquè els escolars puguin conèixer de primera ma com és el Fortuny: llotges, platea i escenari i, després, l’assistència en directe a un esdeveniment musico-teatral que els acostarà a les arts escèniques i la música.

Enguany, en dues sessions el matí del dia 4 de maig, els infants podran assistir a l’espectacle “Pere i el Llop”, amb la música a càrrec de l’Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus i d’actors professionals. A més, s’incorpora material educatiu en relació a la figura del llop, un animal en perill d’extinció. Així mateix, aquesta activitat serveix de cloenda del programa “Anem a Concert” que es fa a Reus des de l’any 2011. 

El projecte ‘Cap Infant sense Fortuny’ té una mirada social i inclusiva i la Fundació del Teatre Fortuny es fa càrrec del finançament íntegre del projecte per a tots els infants que hi assisteixen. 

Contacte

Plaça Prim, nº 4 Planta 2
43201 Reus (Tarragona)

tel:+977331197 | 640 564 618
info@fundacioteatrefortuny.org

Facebook, Instagram, Vimeo