Dansa i teatre amb ‘Somniu’ al Teatre Fortuny

3 juny 2023

L’espectacle de dansa i teatre ‘Somniu’ al Teatre Fortuny

El pròxim dissabte 3 de juny arriba ‘Somniu’ al Teatre Fortuny.

Es tracta d’un espectacle de dansa i teatre de nova creació a càrrec d’artistes reusencs i catalans que triomfen amb el seu treball en l’àmbit nacional com internacional.

L’obra gira al voltant d’una reunió familiar que obliga cinc personatges a buscar entre anhels i records congelats aquella espurna de vida que els motiva a transformar la seva realitat, enmig d’un món que sembla penjar d’un fil a causa d’una tempesta solar que amenaça d’abrasar-ho tot. Una reflexió dels rols establerts i la memòria com a paradigma que condiciona el camí, tot reclamant la sinceritat dels somnis més interns com a via a la llibertat més innocent.

El concepte, la direcció i la coreografia de l’espectacle van a càrrec de Marc Jubete; el director artístic és Piermario Solerno; l’autora és Dámaris Pires; la traducció, a càrrec de Kristina Kellnerová; i els intèrprets són Marc Jubete, Blanca Pascual, Ernest Feliu, Aïda Pitarch i Ariadna Llussà.

Cal destacar també que la Fundació Teatre Fortuny, que col·labora en l’organització de l’espectacle, ha impulsat la participació especial de les empreses Unió, Torrons Virginias i Fundació Reddis.

Contacte

Plaça Prim, nº 4 Planta 2
43201 Reus (Tarragona)

tel:+977331197 | 640 564 618
info@fundacioteatrefortuny.org

Facebook, Instagram, Vimeo