La 4ª edició del Cap Infant Sense Fortuny se celebrarà el 30 de maig de 2024

30 de maig

Ja hi ha data per la 4ª edició del Cap Infant Sense Fortuny. Se celebrarà el pròxim 30 de maig de 2024 al Teatre Fortuny de Reus. En aquesta ocasió, l’espectacle tractarà sobre la Intel·ligència Artificial i la consciència mediambiental.

La Fundació Teatre Fortuny impulsa una nova edició del projecte pedagògic, educatiu i social Cap Infant Sense Fortuny, amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny- participat per l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona-, i l’Orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus.

En aquesta ocasió es tracta d’un espectacle de nova creació, de la mà de la Camerata XXI – Orquestra Ciutat de Reus, que reflexiona sobre el paper de la Intel·ligència Artificial i la consciència mediambiental. El guió original de la proposta és a càrrec del director musical i d’escena Rafael Fabregat (Tortosa, 1963), amb música original de Jordi Cornudella (Terrassa, 1989), i la direcció escènica de la mà d’Iban Beltran (Terra Alta, 1974).

Els objectius d’aquest projecte són diversos. Per un costat, la decidida voluntat de formar nous públics i, per l’altra, la presentació d’un dels equipaments culturals de referència de la ciutat, el Teatre Fortuny a tots els infants de la ciutat sense excepció.

L’activitat consisteix en la visita al teatre perquè els escolars puguin conèixer de primera mà com és el Fortuny: llotges, platea i escenari, i després, l’assistència en directe a un esdeveniment musico-teatral que els acostarà a les arts escèniques i la música.

El projecte Cap Infant sense Fortuny té una mirada social i inclusiva i la Fundació del Teatre Fortuny es fa càrrec del finançament íntegre del projecte per a tots els infants que hi assisteixen.

Contacte

Plaça Prim, nº 4 Planta 2
43201 Reus (Tarragona)

tel:+977331197 | 640 564 618
info@fundacioteatrefortuny.org

Facebook, Instagram, Vimeo